GDPR

Bescherming van uw gegevens

Wie zijn wij?

Het adres van onze website is: https://www.shinmon-shiatsu.be.

De enige administrator van deze website is Stephane Cuypers, Bd Charlemagne 47 à 1000 Bruxelles, tel 0471 40 56 95. Niemand anders heeft de toegangen of de mogelijkheid om wat dan ook op de site up te loaden of te wijzigen.

Welke gegevens verzamelen wij?

  • Commentaren werden op de hele website gedesactiveerd. Het is dus niet mogelijk om uw informatie met de site uit te wisselen.
  • Er is één enkel contactformulier,  waarmee u uw belangstelling kunt tonen voor een toekomstig evenement, zonder enige verplichting.  UIteraard mag u op elk moment uitschrijven. In het algemeen, wenst u ons te contacteren, bel ons dan op of stuur een e-mail naar ons e-mailadres shinmon.shiatsu@gmail.com,, dat onafhankelijk staat van de website.
  • We delen uw gegevens uiteraard ook niet met derden, net zoals we niets vertellen over shiatsu-sessies. Simpele kwestie van professionele deontologie…
  • Sommige artikels van deze website bevatten inhoud van andere websites  (de zgn embedded content) (video’s, foto’s…). Door op die inhoud te klikken bezoekt u de oorspronkelijke websites (Youtube bijv.) Die websites kunnen gegevens over u verzamelen, uw interactie met geraadpleegde inhoud tracken, als u een account bij hen hebt en inlogt.
  • De website wordt door Google Analytics gemonitored en onderworpen aan hun eigen vertrouwelijkheidsregels. De monitoring genereert statistieken van het aantal bezoekers, bezoektijd, meest bezochte pagina’s. Individuele tracking en opsturen van individuele gegevens zijn niet mogelijk.Bij twijfel kan u echter op elk moment beslissen om geen gegevens hoe dan ook naar Google Analytics te sturen,  als u om het even welke website raadpleegt, door de add on Google Analytics Opt Out Browser op uw toestel te installeren.

IN EEN WOORD, WETEN WE NIET WIE U BENT ALS U ONZE WEBSITE RAADPLEEGT, ALS U HET ONS ZELF NIET VERTELT,  EN ZULLEN WE U NOOIT CONTACTEREN, TENZIJ U DAT TOELAAT, MAAR WE HOPEN DAT U DE WEBSITE GRAAG BEZOEKT.