De praktijkruimtes

Shinmon Shiatsu verwelkomt u in twee mooie ruimtes om een shiatsu te ontvangen.

Brussel-Centrum, Schuman-wijk – Karel De Grotelaan 47 – 1000 Brussel

Dit is de hoofdpraktijkruimte, zeer toegankelijk met alle vervoermiddelen (station Schuman), 200 meter te voet van alle metro’s, bussen en treinen. Er is bovendien altijd mogelijkheid om te parkeren, voor de praktijk of op het Ambiorix-plein. Ideaal  gelegen voor wie in één van de veel kantoorgebouwen in de buurt werkt of er woont, zich met de metro verplaatst of van de rand met de trein komt.

De ruimte is rustig en de buitenwereld dringt daar niet door. U kunt er perfect ontspannen en shiatsu in volle concentratie ontvangen.

Ter plaatse zijn er ook twee podologie-praktijken (Pedicentre) en sommigen aarzelen niet om vóór of na de shiatsu hun voeten te laten verzorgen. Van kop tot teen, dus.

Openingsuren:  alle weekdagen tussen  9u00 en 21u00 –  Sommige zaterdagvoormiddagen – Altijd op afspraak.

Metro’s 1 en 5

Bussen STIB 12 (Airport Line) – 21 – 36 – 56 – 60 – 63 – 64 – 79 

Treinen Station Schuman

Brussel-Noord-West: Laeken, grens met Jette, Pannenhuiswijk

Voor de inwoners van het Noord-Westen van Brussel of die van Vlaanderen komen, of die andere wijken graag verkennen, kan het gemakkelijker zijn om naar Laeken te komen. De praktijkruimte is op de grens met Jette gelegen, op geen 5 minuten te voet van metro Pannenhuis en treinstation Thurn en Taxis. Parking is er altijd op straat in de buurt.

De ruimte is wat “afgelegen”, want niet op straat gelegen. Het is er zeer rustig, met veel licht. Zicht op de bamboes van de tuin is een extra. U vergeet dat u in Brussel bent.

Openingsuren: weekdagen tussen 9u00 en 17u00 – Altijd op afspraak.

Metro 6 Pannenhuis – MIVB-Bussen  53 -88

Alle bussen van De Lijn – Halte Poesjkin

Treinstation Thurn en Taxis

In alle praktijkruimtes wordt shiatsu in de traditionele Japanse wijze gegeven: u ligt op een futon, die zelf op tatami’s (Japanse matten) ligt. Verschillende symbolen en natuurlijke, boeddhistische en Shinto-voorwerpen komen de vibratie van de ruimtes en de kwaliteit van de aanwezige energie voeden en ondersteunen.